ANWB Samen voor groen

Samen voor groen

More information

Welkom bij het ANWB Samen voor groen donatieplatform - waar we samen de krachten bundelen om een blijvende impact te creëren. Ons doel? Op Green Friday (24 november) zo veel mogelijk bomen doneren aan Trees for All om onze planeet groener en gezonder te maken. Én we hebben jouw hulp nodig om dit te bereiken!

Waarom doneren?

Bomen vormen de levensader van onze planeet - ze zuiveren de lucht die we inademen, bieden een thuis aan talloze dieren en spelen een cruciale rol in het bestrijden van klimaatverandering. Door vandaag te doneren, draag je direct bij aan de aanplant van nieuwe bomen, het herstel van ecosystemen en het creëren van een betere toekomst voor ons allemaal.

Hoe kun jij helpen?

Doneer nu: Jouw donatie, hoe klein ook, maakt een groot verschil. Met elke euro help je ons om meer bomen te planten, meer biodiversiteit te bevorderen en de wereld veerkrachtiger te maken.

Start jouw eigen actiepagina: Wil je nog een stap verder gaan? Creëer je eigen persoonlijke ANWB Samen voor groen actiepagina en roep je vrienden, familie en collega's op om jouw inspanningen te ondersteunen. Of je nu met ons meeloopt tijdens de ANWB Sallandse Sponsorloop of zelf een leuke actie bedenkt, jij kunt het verschil maken!

 

Ontdek onze leuke evenementen:

Bij ANWB geloven we in samenkomen en plezier hebben voor het goede doel. Daarom organiseren we speciale evenementen om geld in te zamelen voor Trees For All:

🎬 ANWB Nazomer Buitenbios: Geniet van een gezellige filmavond onder de sterrenhemel en draag tegelijkertijd bij aan een groenere planeet.

🏃 ANWB Sallandse Sponsorloop: Doe mee aan deze energieke sponsorloop en maak van elke stap een bijdrage aan de groene ambitie.

🌳 Boom voor een kiekje op evenementen: Op onze beurzen kun je niet alleen kiekjes maken, maar ook een boom planten voor een blijvende herinnering en steun aan de natuur.

 

Doe vandaag nog mee en laat jouw groene hart spreken!

 

Meer weten over onze evenementen? Klik hier

20
29/11/2023
12:49

Anonymous

View all

Trees for All has been devoted to create more forests in the world since 1999. We plant new forest and restore existing forest in the Netherlands and abroad. In addition, we make people aware of the importance of trees. Our sustainable forest projects contribute to a better climate, more biodiversity and healthy living conditions for people and animals. In this way we invest together in a green and healthy earth for everyone! We are a Public Benefit Organisation (ANBI) with a CBF certificate.