Ronald Meijer

Ronald's roadtrip naar Georgië

More information

Ik ben met de auto onderweg naar Georgië. Een reis van bijna 10.000 kilometer dwars door Europa. Mijn road trip voert mij door Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Servië, Bulgarije en Turkije. Met een dash cam wil ik laten zien hoe mooi Europa eigenlijk is. Met het besef dat er teveel plekken zijn die minder mooi zijn geworden door toedoen van de mens. Omdat ik er zelf van overtuigd ben dat een groene aarde een mooie en gezonde aarde is, hoop ik dat jullie, door wat jullie zien, mee willen helpen om de aarde weer groener, mooier en gezonder te maken en ook te houden.

Er wordt veel gesproken over opwarming van de Aarde door de uitstoot van CO2. Het probleem is echt groot, maar tegelijk is de oplossing wat mij betreft zo simpel. De aarde weer groen maken door het planten van bomen. Het klinkt heel simpel en feitelijk is dat het dus ook. Het is, wat mij betreft, de meest natuurlijke en doeltreffende manier om een groot millieu vraagstuk aan te pakken.

Niet alleen in Nederland maar wereldwijd.

Daarom steun ik 'Trees for All'.

Een groene aarde is een gezonde aarde.

Volg mijn reis op You tube:

https://www.youtube.com/@ronald-naar-georgie

 

 

01/07/2023 | 9:00

Vertrek vanuit Nederland

Zaterdag 01-07-2023 Vertrek ik vanuit Noord-Holland naar Georgié.

View all
170
14/09/2023
13:50

Ron

View all

Trees for All has been devoted to create more forests in the world since 1999. We plant new forest and restore existing forest in the Netherlands and abroad. In addition, we make people aware of the importance of trees. Our sustainable forest projects contribute to a better climate, more biodiversity and healthy living conditions for people and animals. In this way we invest together in a green and healthy earth for everyone! We are a Public Benefit Organisation (ANBI) with a CBF certificate.