R
Ralph Van der Leij

Marathon for trees

More information

Op 9 oktober loop ik de marathon van Eindhoven. Na een intensieve voorbereiding waarbij ik op nul heb moeten beginnen ben ik er klaar voor. Als trailrunner loop ik graag door de natuur. Ik heb tijdens mijn trainingen dan ook dankbaar gebruik gemaakt van natuurgebieden als de Utrechtse Heuvelrug. Via deze sponsoractie hoop ik bij te kunnen dragen aan het bosrijker maken van Nederland en de rest van de wereld. Als ik voor iedere kilometer die ik afleg 2 bomen kan planten zijn dat toch mooi weer 84 bomen. Ik verdubbel daarna zelf ook nog het sponsorgeld dat ik ophaal (met een max van 420).

75
11/10/2022
10:58

Ralph

View all
  View all
08/10/2022 | 11:33

Morgen is het zo ver!

Het aftellen is begonnen. Morgen hol ik ergens door Eindhoven met, op het moment van schrijven, 35 bomen op zak. Voor de fanatieke volgers: mijn startnummer is 2503 en kun je volgen in de ASML marathon Eindhoven app en Omroep Brabant zend het evenement heel de dag live uit. 

Trees for All has been devoted to create more forests in the world since 1999. We plant new forest and restore existing forest in the Netherlands and abroad. In addition, we make people aware of the importance of trees. Our sustainable forest projects contribute to a better climate, more biodiversity and healthy living conditions for people and animals. In this way we invest together in a green and healthy earth for everyone! We are a Public Benefit Organisation (ANBI) with a CBF certificate.