GROOSMAN architecten

Impact maken met GROOSMAN architecten

More information

Dit jaar viert GROOSMAN architecten haar 75-jarig bestaan, een mijlpaal die we in vorige berichtgeving met veel trots gemarkeerd hebben. Terwijl we terug kunnen kijken op een rijk verleden, willen we vooral ook vooruitkijken naar de toekomst en onze verantwoordelijkheid tegenover de aarde en toekomstige generaties erkennen.

In plaats van traditionele jubileumcadeaus, willen we graag met onze gasten een positieve impact maken op het milieu en de wereld om ons heen. Daarom introduceren we een inzamelingsactie met als doel het planten van 2500 bomen.

Bomen zijn de longen van onze planeet. Ze bieden schone lucht, reguleren het klimaat en ondersteunen biodiversiteit. Met een bewuste keuze voor bomen onderstrepen we onze betrokkenheid bij het klimaat en onze gezondheid. We geloven dat het planten van bomen niet alleen een mooie manier is om ons materiaalgebruik te compenseren, maar ook om een tastbare bijdrage te leveren aan het behoud van onze planeet.

Een cadeau voor ons is een cadeau voor ons allen. We nodigen u hierbij uit om deel te nemen aan deze inzamelingsactie. Samen kunnen we een positieve impact maken en een verschil creëren voor de toekomst van onze aarde. Uw bijdrage, hoe klein of groot ook, draagt bij aan het realiseren van ons doel. De 10 grootste donateurs ontvangen van ons een uitnodiging voor de boomplantdag waarin we fysiek de handen uit de mouwen steken en een deel van de 2500 bomen zelf aanplanten.

100
01/12/2023
15:11

Janssen de Jong Projectontwikkeling

View all

Trees for All has been devoted to create more forests in the world since 1999. We plant new forest and restore existing forest in the Netherlands and abroad. In addition, we make people aware of the importance of trees. Our sustainable forest projects contribute to a better climate, more biodiversity and healthy living conditions for people and animals. In this way we invest together in a green and healthy earth for everyone! We are a Public Benefit Organisation (ANBI) with a CBF certificate.