Collin Aldaibis

Kilometers maken voor de wereld!

( Member of team: Lord of the Ringvaart )

More information

Hallo!

Ik ben Collin Aldaibis, de trotse coach van een roeiploeg bij Utrechtse studentenroeivereniging Orca. Naast mijn toewijding aan het roeien, ben ik ook Software en Machine Learning Engineer bij Incentro!

Dit jaar gaan we voor een buitengewone uitdaging: de Ringvaart roeiwedstrijd, een loodzware roeiwedstrijd van maarliefst 100 km. Ik heb bewondering voor de toewijding en het doorzettingsvermogen van de ploeg terwijl ze zich voorbereiden en ik ben ervan overtuigd dat ze het fenomenaal zullen presteren!

Maar, we willen dit jaar meer doen dan alleen roeien. We willen de kracht van onze riemen gebruiken om een verschil te maken. Daarom hebben we besloten om ons avontuur te koppelen aan TreesForAll, een nobel goed doel dat zich inzet voor herbebossing en CO2-compensatie.

Bomen zijn de longen van onze planeet en elke boom die we kunnen helpen planten is een stap in de goede richting voor een gezondere wereld. We spannen ons met alle moed in om bij elke roeislag die we maken, elke kilometer die we afleggen, bij te dragen aan dit fantastische doel.

We hebben jouw hulp nodig om dit te bereiken. Door ons te steunen, steun je niet alleen een groep gepassioneerde roeiers, maar draag je ook bij aan een groenere en duurzamere wereld.

Sluit je aan bij ons in deze missie. Samen kunnen we een verschil maken!

Warme en sportieve groetjes,

Collin Aldaibis

10
30/05/2023
08:49

Anonymous

View all

Trees for All has been devoted to create more forests in the world since 1999. We plant new forest and restore existing forest in the Netherlands and abroad. In addition, we make people aware of the importance of trees. Our sustainable forest projects contribute to a better climate, more biodiversity and healthy living conditions for people and animals. In this way we invest together in a green and healthy earth for everyone! We are a Public Benefit Organisation (ANBI) with a CBF certificate.