Hayo en Janneke

Bruiloft Brunemaas

More information

Wij gaan op huwelijksreis naar Nieuw Zeeland, niet alleen voor de filmsets van Lord of the Rings, maar vooral ook om de mooie natuur te bezoeken. Helaas heeft zo'n verre (vlieg)reis ook een negatieve impact op het klimaat. Om dit te beperken, willen we graag iets teruggeven aan de aarde.

Samen met jullie willen wij een positieve bijdrage leveren aan het behoud van natuur, zodat toekomstige generaties hier ook van kunnen blijven genieten. Door bomen te planten via Trees for All, wordt er niet alleen CO2 uit de lucht gehaald, maar zorgen we ook voor meer biodiversiteit, een beter klimaat en betere leefomstandigheden.

Mijn vriendin Ellen werkt voor Trees for All en gaat er persoonlijk voor zorgen dat onze donaties, en daarmee de bomen, in goede aarde vallen.

(Wellicht spot je haar op het feest, al dan niet met witte laarzen)

Wil je eraan bijdragen dat wij met een gerust hart op huwelijksreis kunnen (en we met elkaar kunnen blijven genieten van al het natuurschoon)? Doe dan mee met onze Trees for All actie!

30
22/06/2023
10:13

Team

View all

Trees for All has been devoted to create more forests in the world since 1999. We plant new forest and restore existing forest in the Netherlands and abroad. In addition, we make people aware of the importance of trees. Our sustainable forest projects contribute to a better climate, more biodiversity and healthy living conditions for people and animals. In this way we invest together in a green and healthy earth for everyone! We are a Public Benefit Organisation (ANBI) with a CBF certificate.