Kom in actie voor Trees for All

Onze wereld heeft meer bos nodig. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom plant stichting Trees for All bomen in Nederland en in het buitenland. Plant je met ons mee? Start je eigen actie om direct geld in te zamelen voor meer bos!

Start nu je eigen actie

Via dit actieplatform zet je snel en eenvoudig een online inzamelactie op voor Trees for All. Deel je actie met je vrienden, familie, collega's en kennissen en haal zoveel mogelijk geld op! Van de opbrengst planten wij bomen in onze duurzame bosprojecten. Als bewijs voor jouw actie ontvang je een certificaat met jouw (team)naam en het opgehaalde bedrag erop. 

Haal je meer dan €500,- op voor Trees for All met jouw actie? Dan kun je zelf een project kiezen* waar we de bomen namens jou planten. 

 

Voor elke € 10,- planten wij 2 bomen: één in Nederland en één in het buitenland. Zo maken we samen wereldwijd impact. 

Lees meer Lees minder

Wil je geld ophalen voor Trees for All? Maak dan snel en eenvoudig je eigen actiepagina! Je kunt ook een team vormen met een groep vrienden, collega’s of klasgenoten.

Start actie
5
24/09/2023
21:26

Veerle

Aan: Bomen zijn chill
Bekijk alle

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten nieuw bos en herstellen bestaand bos in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor mens en dier. Zo investeren we samen met jou in een groene en gezonde aarde voor iedereen! We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status.